Joe maakt live radio op Rijvers Festival

Rijvers Festival en Joe gaan ook dit jaar samen 'All the way'. De fijnste radiozender JOE komt op zaterdag en zondag opnieuw LIVE radio maken op het domein van Rijvers Festival, telkens van 16u tot 22u. Dat wordt dus... Summer, All the way!

Niemand minder dan radiogoden Jan Bosman, Elke Van Mello en collega's komen voor de geweldige sfeer zorgen. Tussendoor zijn er ook interviews met onder meer Laura Tesoro, Bart Peeters en ook Clouseau.

“De artiesten, de sfeer, de beleving: Rijvers Festival is helemaal ons ding”, klinkt het bij radiozender Joe. “Onze dj's trekken er graag op uit om samen met de luisteraars de zomer te vieren.”

In Zomergem komen niemand minder dan radiobekendheden Jan Bosman, Elke Van Mello en andere collega's langs. “Fijn weetje: op zondagavond is Sven Ornelis ook nog dj op onze STARS-stage om 20u, net vóór het optreden van Clouseau."

Natuurlijk zijn wij héél tevreden dat ook Joe er is. Daardoor worden de live-beleving én de gezelligheid op ons festival nóg groter. Of... met andere woorden: Joe en Rijvers Festival, dat is Summer... All the way!