Op zoek naar eindejaarsgeschenk? Koop nu de Magic Tickets van Rijvers Festival

Op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk? Rijvers Festival pakt voor het eerst uit met ‘Magic Weekend Tickets’: je kan nu al tickets kopen voor het snelst groeiende festival én je krijgt er een gratis glas cava of… een droomontmoeting met je favoriete artiest bovenop. Rijvers Festival in Lievegem (bij Gent) is het snelst groeiende festival in Vlaanderen. Het vindt dit jaar plaats op 7, 8 en 9 augustus 2020. Koop nu je Magic Tickets: klik gewoon op 'tickets' in het menu bovenaan en dan op 'weekendtickets'. We sturen een aparte voucher mee voor je gratis cava of frisdrank. Begin januari bepalen we via loting wie de meet en greet met een topartiest wint. We brengen je persoonlijk en via onze media op de hoogte. 


Rijvers Festival lanceert een speciale actie voor de kerst- en nieuwjaarsdagen: voor het eerst kan je ook nu al weekendtickets kopen. Het ideale eindejaarsgeschenk! Het gaat om ‘Magic Weekend Tickets’. Concreet krijg je daarmee toegang voor het hele weekend én sowieso een gratis cava of frisdrank. Eén van de gelukkigen maakt ook kans op een VIP-ontmoeting met één van onze topartiesten op de affiche. Die winnaar wordt door loting bepaald.

Betovering

De namen van de nieuwe affiche geven de organisatoren nu nog niet vrij. “We zijn natuurlijk volop in onderhandeling met topartiesten”, legt woordvoerder Frederik Verhasselt uit. “We hopen – na de voorbije jaren - dat de mensen ondertussen weten wat ze kunnen verwachten. En wat zeker is: we gaan voor een nog magischer sfeer. Share the magic is onze slogan. Wie komt, zal dus nog meer betoverd worden.”

Snel kopen

Vorig jaar was de zondagavond van Rijvers Festival helemaal uitverkocht. Wie tickets wil kopen, is er dus beter snel bij. En dat kan nu dus nog beter dan vorige jaren dankzij de eindejaarstickets.

Hoe kopen en tarieven?

Wie de Magic Weekend Tickets van Rijvers Festival wil kopen, kan vanaf nu dinsdag 10 december om zeven uur ’s ochtends terecht op deze site. Klik gewoon op 'tickets' in het menu bovenaan en dan op 'weekendtickets'. Je vindt ze er in verschillende categorieën: voor volwassenen (68 euro voor drie dagen) en voor kinderen tot 12 jaar (30 euro voor een heel weekend). Kinderen kleiner dan 95 centimeter komen gratis binnen, ze hoeven geen ticket te bestellen. Wie nu een Magic Weekendticket koopt, krijgt ook een aparte voucher meegestuurd voor een glas cava of een frisdrank én maakt dus kans op een ontmoeting met een topartiest. Dagtickets zijn nu nog niet te koop.