HD

Geboren te Gent. Opgegroeid in Lovendegem & Zomergem.

HD is altijd al bezeten geweest door elektronische muziek maar het is pas na enkele jaren van het uitgaansleven te hebben genoten, dat hij echt de smaak te pakken kreeg.Hij kocht zijn eerste decks en begon te oefenen aan zijn skills en techniek.

In 2004 had hij zijn eerste publieke performance in club The Replay, toen een zeer gekende club in Vlaanderen. Het duurde niet lang of zijn technische skills en originele platenkeuze werden opgemerkt door de grootste clubs uit België. Vanaf dan stond hij regelmatig achter de dj booth in clubs zoals Café d'Anvers, La Rocca, Cherry Moon, Decadance en party's zoals feestgedruis, Dance D Vision festival, mini monza festival en nog vele anderen...

Door de jaren heen was HD resident dj in club zoals afterclub insane, Balmoral, Club Lux en club Infinity. Onder zijn tweede alter ego "Julian Fosk" host hij ook the cave concept in club Decadance.

HD brengt een mix van deephouse - techhouse met een vleugje techno en is daardoor vooral actief in de underground scene.


Facebook: DJ HD

DatumPodiumTijdstip
Zondag 11 augustus Beats Stage 21u30