Gezocht: medewerkers

Een festival heeft veel medewerkers nodig. Alle hulp is welkom. Wil je graag deel uitmaken van het Rijvers Festival-team? Schrijf je hiernaast snel in en we nemen je graag op in onze Rijvers-bende!

 

We zijn nog op zoek naar heel wat medewerkers om van Rijvers Festival het paradijs te maken voor onze bezoekers.

Ongetwijfeld zullen honderden dorstige bezoekers op ons driedaags festival smeken om gelaafd te worden. Bezorgt het idee dat al deze bezoekers niet tijdig aan het nodige ‘nat’ zullen geraken je angstzweet? Geen nood! We zijn nog op zoek naar heel wat medewerkers om te helpen achter onze bars.

De hongerigen spijzen is een werk van barmhartigheid. Het nodige ‘nat’ zal er ongetwijfeld voor zorgen dat onze bezoekers ook een stevig hapje willen eten. Voor vele mensen is het een passie om lekker eten te bereiden en te bedienen. Geïnteresseerd?

Een fantastisch, warm onthaal is voor de bezoekers het eerste contact met ons festival. Jij bent 'de eerste indruk' in ons festivaldorp. We zoeken nog veel enthousiaste, opgewekte en 'met de glimlach geboren' medewerkers voor de ontvangst van onze bezoekers. Begint het al te kriebelen?