RF 2020 afgelast


Na de beslissing van de federale overheid dat er deze zomer geen festivals kunnen plaatsvinden, kan komende editie van Rijvers Festival niet doorgaan. We zijn genoodzaakt ons festival te verplaatsen naar 6, 7 en 8 augustus 2021.

Lieve vrienden van Rijvers Festival

Na de beslissing van de federale overheid dat er deze zomer geen festivals kunnen plaatsvinden, kan komende editie van Rijvers Festival niet doorgaan. We zijn genoodzaakt ons festival te verplaatsen naar 6, 7 en 8 augustus 2021. Dit is geen leuk nieuws maar immers noodzakelijk om het coronavirus het hoofd te bieden. We hebben dan ook alle begrip voor de genomen maatregel. Onze aandacht gaat nu vooral uit naar de strijd tegen het coronavirus zodat we allemaal gezond blijven.

Het organiseren van een festival kost heel veel energie en tijd. Niet alleen wij doen hiervoor heel veel inspanningen maar ook onze partners en de vele medewerkers. We willen van de gelegenheid gebruik maken om al deze mensen nog eens uitgebreid te bedanken! Het goede nieuws is dat het grootste deel van het reeds geleverde werk kan meegenomen worden naar editie 2021. Deze annulatie is uiteraard een financiële aderlating. Maar ons festival heeft stevige fundamenten waardoor we Rijvers Festival 2021 kunnen garanderen. Als organisatie zijn onze ogen vanaf nu gericht op RF21. We starten nog vandaag met de voorbereidingen en gaan er vol tegenaan. We beloven jullie een spetterend vervolg in 2021!

Hieronder vinden jullie reeds antwoorden op de meest gestelde vragen. Voor extra vragen kunnen jullie ons bereiken via info@rijversfestival.be

Draag zorg voor elkaar en dank voor jullie steun!

De organisatie van Rijvers Festival,

Christophe, Dries, Frederik, Hannelore, Nicholas L, Nicholas S, Pascal, Steven & Tom

-------

FAQ: Veel gestelde vragen

Ik heb een ticket voor Rijvers Festival 2020. Wat nu?
De annulering is uiteraard een financiële aderlating voor onze organisatie. Maar Rijvers Festival is voor ons meer dan alleen maar centen. Rijvers Festival staat voor een gezellig en sfeervol festival waarbij onze bezoeker op de eerste plaats komt. Daarom hebben we als organisatie beslist om uw ticket(s) integraal terug te betalen. Want dat is de enige manier om u, onze fan, op de best mogelijke manier te bedienen. Ook campingtickets en drink- en foodvoucher worden terugbetaald.

De tickets worden door Eventbrite (onze ticketpartner) binnen de 20 dagen terugbetaald. Binnenkort mag u hierover een mailtje verwachten.

Wat is de datum van Rijvers Festival 2021?
Rijvers Festival 2021 vindt plaats op 6, 7 en 8 augustus 2021.

Hoe zal het programma van Rijvers Festival 2021 eruit zien?
We stellen alles in het werk om de reeds aangekondigde artiesten van de geannuleerde editie terug op onze podia te krijgen in 2021. We zijn hiervoor volop in contact met de verschillende artiestenbureau’s.