Laura Tesoro

Nog maar net 20 jaar oud en ze vertegenwoordigde ons land al op het Eurovisiesongfestival 2016 met haar laatste funky single ‘What’s The Pressure’.

Ze zingt, ze danst, ze acteert …

Laura groeide op in de coulissen van theaters, dus een podium is haar niet vreemd. Dat bewees ze meteen toen ze in 2008 de rol van Annie op zich nam in de gelijknamige mus ical. Ook tv-werk schrikte haar niet af, ze speelde als kind al gastenrollen in tv-series als Wittekerke, Witse en later ook Familie en Altijd Prijs. In 2010 belandde ze in het muziekprogramma ‘KetnetPOP’, waar ze haar passie voor popmuziek ontdekte. 4 jaar later eindigde ze als runner-up in ‘The Voice van Vlaanderen’. Op 19 augustus 2014, haar 18de verjaardag, kwam haar eerste single ‘Outta Here’ uit. Deze werd grijs gedraaid op zowat alle Vlaamse radiozenders.

Zo vertrok Laura op 19-jarige leeftijd met een rugzak vol ervaring naar Stockholm voor het Eurovisiesong festival en scoorde daar een mooie 10e plaats voor België.

Ondertussen presenteerde ze  ‘Belgium’s got Talent’ aan de zijde van Koen Wauters. In 2019 doet Laura ook mee in Liefde voor muziek op VTM.


Website: Laura Tesoro

Facebook: Laura Tesoro

DatumPodiumTijdstip
Zaterdag 10 augustus Stars Stage 20u00